Acțiunea de donații organizată de comunitatea elenă s-a încheiat. Constănțenii sunt invitați să participe la împărțirea darurilor

Comunitatea elenă Elpis Constanța și Uniunea Elenă din România organizează și în acest an o acțiune de întrajutorare a comunităților sărace din județ. De Paște și de Crăciun, în fiecare an, președintele comunității elene Elpis, Anton Traian Antoniadis, organizează astfel de donații și anul acesta este rândul a patru localități din sudul județului.

CITEȘTE ȘI:

Comunitatea elenă din Constanța demarează o campanie umanitară. Constănțenii sunt invitați să participe

Campania va avea loc pe 16 decembrie, iar depunerea donațiilor s-a încheiat luni, 11 decembrie. Astfel, Antoniadis mulțumește persoanelor și societăților comerciale pentru că „au avut disponibilitatea să își aducă aportul, fiecare după puteri, pentru a lumina sufletele unor oameni nevoiași și în nevoie, pentru a ajuta măcar o parte din cei în nevoi să petreacă sfintele sărbători de Crăciun în tihnă.” Totodată, Antoniadis îi invită pe constănțeni să participe la acțiunea de împărțire a darurilor.

„Vreau să asigur că familiile ce vor primi darurile vor fi fericite și mai ales surprinse de numărul și cantitatea lor. (…) Cine dorește și chiar  insistăm pe această temă, să participe la acțiunea de împărțire a darurilor, este așteptat sâmbătă 16 Decembrie în Peco Petrom de la ieșirea spre Valu lui Traian, de unde vom pleca la ora 07.00 spre localitățile vizate, adică Olteni, Dumbrăveni, Furnica și Tufani”, a spus Antoniadis.

Detalii despre campanie, disponibile AICI!

 

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*