Acțiune umanitară a tinerilor social-democrați, în 17 localități din județul Constanța

Tinerii social democrați din Constanța anunță că s-au „aliat” pentru o zi cu Moș Crăciun și au adus zâmbete pe fața mai multor copii.

Astfel, potrivit acestora, pentru ca niciun copil să nu ducă lipsă de hrană, haine sau jucării în preajma sărbătorilor de iarnă, echipa TSD Constanța s-a mobilizat, ajutându-l pe Moș Crăciun să ajungă la cei peste 70 de copii de la Centrul „Orizont” dar și la 17 familii cu copii din 17 locălități constănțene: Pecineaga, Vadu, Tuzla, Limanu, Lumina, Năvodari, Băneasa, Ion Corvin, Seimeni, Mihail Kogălniceanu, Pantelimon, Săcele, Saraiu, Nicolae Bălcescu, Adamclisi, Cumpăna, Amzacea.

Campania „TSD dăruiește zâmbete” face parte din programul „TSD pentru responsabilitate socială”.

„Tinerii social democrați constănțeni întotdeauna au răspuns prezent mai ales la astfel de campanii umanitare. Ne-am dorit ca acum, în preajma Crăciunului, copiii să aibă jucării, dulciuri și hainuțe iar părinții să aibă ce să le pună pe masă acestora. Crăciunul este despre a dărui celor ce sunt în nevoie. Totodată, dorim să dăm un exemplu tuturor cetățenilor și să încurajăm astfel de activități, nu numai în preajma sărbătorilor de iarnă”, a declarat Nicu Roșu, președinte TSD Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*