Spread the love

Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie prinde culoare, anunță, vineri, reprezentanții Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța. În cursul zilei de astăzi, au fost plantaţi 50 de arbuști ornamentali care vor îmbogăți decorul verde al îndrăgitului parc de distracții.

Potrivit RAEDPP, toate exemplarele de plante sunt din specii ornamentale rezistente la condițiile specifice de climă şi sol. Au fost plantați arbuști din speciile Buxus, Cupressus, Berberis, Photinia, Piracantha și Budleja. Acțiunea derulată de RAEDPP a fost dedicată Zilei Internaționale a Mediului, fiind organizată cu sprijinul companiei United Shipping Agency, membră a COFCO International.

Amintim că RAEDPP Constanța a instalat în Țara Piticilor, încă de la începutul acestui an, un sistem de irigații care se programează electronic și poate uda întreaga suprafață de spațiu verde din parc. El cuprinde un circuit prin picurare pentru gardurile vii și arbuști și o parte din arborii din parc și un alt sistem de aspersoare care împrăștie particule foarte fine de apă pe toată suprafața verde a parcului.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *