Acte de vandalism în Piața Ovidiu! Vinovații riscă amenzi usturătoare

Reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat încă de luna trecută că zona peninsulară a orașului va deveni pietonală. În acest sens, echipele municipalității au început să monteze stâlpișori care interzic accesul pe anumite străzi, însă conducătorii auto par să nu țină cont de acest lucru. Drept urmare, în scurt timp au apărut și incidentele. Spre exemplu, la intersecția străzilor Ecaterina Varga cu Vasile Alecsandri, stâlpișorii au fost scoși din pământ imediat după ce au fost fixați, probabil de șoferi nemulțumiți. Chiar dacă în zonă au fost amplasate și indicatoare rutiere care să îi avertizeze pe șoferi despre noile reguli de acces, conducătorii auto par să nu țină cont.

„Polițiștii au fost chemați la fața locului și au început verificările în acest caz pentru a stabili exact cine a vandalizat elementele de închidere a străzii folosite de Primăria Municipiului Constanța. Reamintim că deteriorarea stâlpișorilor înseamnă infracțiune și se sancționează conform legii. Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142. Ne-ar fi de mare folos daca sesizarea ar fi însoțită și de fotografii cu ceea ce se constată, locul și alte date care să le permită polițiștilor noștri identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea”, au transmis cei de la Primăria Constanța.

Amintim că Primăria eliberează GRATUIT permise de acces în zona peninsulară a Constanței. Constănțenii pot să depună, începând de vineri, 15 martie a.c., cererile pentru obținerea permiselor. Potrivit Primăriei Constanța, documentele se depun la Direcția Gestionare Servicii Publice, str. Ștefan Mihăileanu nr. 10; la Serviciul Public de Impozite și Taxe, bd. Tomis nr. 112 sau str. Sulmona, nr. 22 sau în incinta City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.