Acord SCRIS între PNL și USR-PLUS, la Constanța: „Va fi susținut ca document strategic”

La nivelul municipiului Constanța, PNL și USR-PLUS au redactat și dezbătut duminică un draft de acord politic. USR-PLUS l-a semnat ieri, iar PNL astăzi, astfel că acest document scris este, formal, în vigoare, fiind necesar un ultim pas: adoptarea în viitoarea ședință a Consiliului Local Municipal Constanța.

În conformitate cu opțiunea de vot din 27 septembrie, de la alegerile locale, PNL și USR-PLUS împart tortul tomitan, de sus până jos, adică de la viceprimari până la ultima direcție subordonată. Potrivit celor de la USR-PLUS, cele două programe electorale sunt… combinate:

Astăzi a fost semnat acordul politic de colaborare între USR-PLUS Constanța, PNL Constanța și primarul Constanței, Vergil Chițac. Scopul acordului este de a promova o administrație publică locală caracterizată prin viziune si coerență, transparență, deschidere, digitalizare și eficiență în procesul de rezolvare a problemelor cetățenilor și ale Municipiului Constanța, conform programului de guvernare locală.Proiectul care a reieșit din lipirea celor două programe ale USR PLUS (Constanța Renaște) și al colegilor de la PNL va face obiectul unei Hotărâri de Consiliu Local Municipal și va fi susținut ca document strategic ce stă la baza promovării și implementării viitoarelor proiecte și programe de dezvoltare a Municipiului Constanța”, au transmis cei de la USR-PLUS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.