Accident rutier pe Autostrada Soarelui: Trafic intens spre litoral

Accident și aglomerație pe Autostrada Soarelui, luni dimineață. Patru mașini s-au ciocnit pe tronsonul Drajna – Fetești, pe sensul către Constanța. Comisarul Cătălin Bocai, de la centrul Infotrafic, a declarat la digi24.ro, că traficul este aglomerat pe sensul spre litoral și recomandă șoferilor prudență. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada Soarelui este aglomerat pe tronsonul Drajna Fetești, la kilometrul 104, pe sensul de mers către litoral, din cauza unei tamponări în care au fost implicate patru autoturisme. În accident sunt implicate 10 persoane, dintre care o victimă este rănită ușor, potrivit ISU Călărași. Din cauza accidentului traficului este aglomerat pe sensul de mers înspre litoral.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (07.15), pe Autostrada Soarelui, este aglomerat pe tronsonul Drajna Fetești, pe sensul de mers către litoral. În zona kilometrului 103+500, pe sensul către litoral, a avut loc o tamponare în care au fost implicate patru autoturisme. Autovehiculele au fost scoase pe banda de urgență”, se arată într-o informare.

În condițiile în caarre traficul rutier pe Autostrada Soarelui este foarte intens către litoral, centrul recomandă conducătorilor auto să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să respecte limitele legale de viteză, să folosească luminile de întâlnire, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie, să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii, să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate, iar, în cazul în care observă, la plecare, că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aştepte până ce intensitatea circulaţiei mai scade.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.