Accesul publicului la Autoritatea Navală Română, RESTRICȚIONAT

Pentru prevenirea răspândirii infecției cu virusul COVID 19, Autoritatea Navală Română a luat o serie de măsuri privind activitățile de relații cu publicul desfășurate la sediile instituției. Astfel, programul de lucru cu publicul pentru primirea și eliberarea de documente a fost stabilit între orele 09:00 – 12:00, în intervalul luni – joi și între orele 09:00 – 11:00 pentru ziua de vineri. Accesul publicului în sediile ANR se restricționează în conformitate cu programul de lucru cu publicul stabilit.

Potrivit ANR, desfășurarea audiențelor la conducerea instituției se suspendă până la ridicarea măsurilor impuse prin decretarea stării de urgență.

Programul de lucru cu publicul al servicilor de siguranța navigației din cadrul căpităniilor de port se va desfășura nerestricționat, pentru formalitățile de sosire / plecare a navelor. De asemenea, solicitările de informații publice și petițiile adresate instituției se primesc numai prin poșta electronică, la adresele de email rna@rna.ro și relatiipublice@rna.ro.

Pentru evitarea la maxim a contactelor cu potențial de infectare, solicitanții de informații și servicii sunt rugați să utilizeze cu prioritate comunicarea prin telefon, poștă electronică și serviciile de curierat, pentru transmiterea de solicitări și documente.

Datele de contact ale tuturor compartimentelor ce prestează servicii sunt publicate pe portalul extern al ANR portal.rna.ro, în secțiunea Contact, precum și în secțiuni dedicate fiecărei operațiuni. De asemenea, în secțiunea Contact / Listă telefoane directe ANR Central / căpitănii se găsesc publicate numerele de telefon directe alte tuturor compartimentelor din ANR și căpitănii zonale.

Transmiterea de documente către instituție se va face prioritar în format electronic, prin utilizarea adreselor de email aferente fiecărui compartiment, publicate pe portalul extern al ANR. Documentele necesare și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru operațiunile / serviciile prestate de ANR se găsesc postate pe portalul extern al ANR la secțiunea Servicii.

Pe același subiect:

BILANȚ CORONAVIRUS: 29 de cazuri noi în România. La Constanța: 15 persoane confirmate POZITIV

Măsurile de combatere a coronavirus lovesc în… navigatori. SLN: „Companiile de navigație au SUSPENDAT pentru 30 de zile orice schimb de echipaj!”

CCINA a adoptat măsuri suplimentare de restrângere a activității

APMC: Intră în carantină TOATE NAVELE care vin în Portul Constanța din zonele de risc

Autoritatea Navală Română: TOATE NAVELE și ECHIPAJELE care sosesc în porturile românești din zonele de risc vor fi considerate în CARANTINĂ

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *