Accesul la Zoom Beach, în continuare INTERZIS! Patronul: „Nu știu cu legea, cu astea… Am bătut palma cu Primăria, dar nu am bătut… La plajă NU se vine cu mașina… Vine ăștia de la taxi și cu Bold… nu știu eu cu ăstea…”

În noaptea de joi spre vineri, municipalitatea a avut treabă intensă: a amplasat stâlpișori improvizați la zona de acces spre plaja Zoom Beach și o barieră la intrarea pe strada Yokohama din cartierul consilierilor. După ce a dat peste cap tot traficul rutier din municipiu, fără nici un fel de noimă, rațiune, logică sau vreo acoperire legală, primarul Constanței, Vergil Chițac, începe să urască și faptul că locuitorii orașului vor să meargă… la plajă. Astfel, la Zoom Beach sunt amplasați stâlpișori, pentru că așa i-a dictat lui city-managerul Felicia Ovanesian. De altfel, toți constănțenii știu că amiralul războinic Chițac ascultă orbește de Ovanesian și nu îi iese din cuvânt, fiind șefa de-facto a acestuia.

City-managerul Constanței, Felicia Ovanesian, mai nou își bea cafelele la Zoom Beach, de câteva zile… O face pentru că îl percepe pe administratorul plajei Zoom Beach ca fiind omul lui Făgădău, deși nu este adevărat și, totodată, în apropierea plajei există un bloc pentru care Ovanesian – cumpărată pe foarte mulți bani de niște investitori italieni – a distrus și spațiul verde și tot ce a prins în cale, inclusiv un veteran al Armatei Române, doamna „salvatoare de spații verzi”, beneficiară de bani atât de mulți, încât nici măcar nu sunt în lei noi.

După dezmățul de ieri noapte, patronul de la Zoom Beach, Ioan Picu, ne-a precizat faptul că… de fapt nu ne-a precizat nimic:

„… ăăă, din ce-am auzit și eu și habar nu am, dar cert e că drumul ăla cu stâlpii cu ce era acolo… operatorii de plajă au făcut acolo, se intra, era italianul după cum bine știți, dup-aia, partea a doua și s-a făcut un drum în iarnă, ocolirea aia în practic. Că riscă să cadă malul. (…) Nu poate nimeni să vină cu mașina la Zoom Beach, acum a rămas oficial cu taxi și cu alternativele, din ce-am discutat și am înțeles, e ca la strada Yokohama cu bariera, aia a rămas, pe durata sezonului… Cert e că de azi am convins autoritățile să lase și Uber-urile și persoanele cu dizabilități, doar că mașinile nu au voie să staționeze. Acuma am rezolvat și cu mașinile de marfă, dar administratorii au nevoie de autorizație… Noi am încercat pe toate părțile să propunem o gestionare… ”, a spus Ioan Picu, pentru TOMIS NEWS.

 Am insistat la patronul Zoom Beach să ni se spună baza legală prin care Primăria Constanța a impus o serie de condiții și aceeași bază legală prin care el le-a acceptat și ne-a spus că:

„Aicea nu știu cu treaba asta cred… Eu nu am idee… Nu că am bătut palma, dar prefectul de anul trecut… Nu știu cu legea, cu astea, pentru mine sau pentru Primărie… Avem multe probleme, cu rețeaua de canalizare, rețeaua de curent electric… Am discutat și cu RAJA și cu și nu știu cu astea…”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Accesul la Zoom Beach, în continuare INTERZIS! Patronul: „Nu știu cu legea, cu astea… Am bătut palma cu Primăria, dar nu am bătut… La plajă NU se vine cu mașina… Vine ăștia de la taxi și cu Bold… nu știu eu cu ăstea…”

  • sâmbătă, 7 august 2021 la 13:43
    Legătură permanentă

    De ce nu se spune ca acesti frati fac un zgomot infernal, Picu, nu tin cont de locatarii din zona revoltati de acest lucru.Sunt foarte multe persoane dubioase ce frecventeaza acest bar si la plecare pe strazile din apropiere fac scandal si gunoaie.Pina acum au mituit augigitoritatile.Cu masinile intelegeti ca pe plaje este interzis.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.