Accesul la Teatrul de Stat Constanța, doar cu certificatul de vaccinare

Având în vedere că în Municipiul Constanța rata de incidență a numărului de infectări cu virusul SARS –CoV-2 este astăzi de 2.98, este evident că mâine se va depăși pragul de 3 /1.000 de locuitori. Măsurile ce urmează a se lua de către autorități se aplică din ziua următoare a constatării modificării pragului.

Astfel, Teatrul de Stat Constanța anunță următoarele măsuri:

Sâmbătă 25 septembrie premiera spectacolului „GOI PUȘCĂ” se va juca cu acces necondiționat.

Începând de duminică 26 septembrie 2021, (inclusiv duminică) accesul spectatorilor la spectacolele TSC se face cu respectarea următoarelor prevederi, în conformitate cu dispozițiile Hotărârii de Guvern Nr. 990/2021 din 17 septembrie 2021:

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului Sănătății”, a transmis directorul Teatrului de Stat Constanța, Erwin Șimșensohn.

Așadar, începând de duminică 26 septembrie, accesul publicului în sala de spectacole va fi permis pe baza prezentării dovezii vaccinării, testării sau trecerii prin boală, care se realizează doar prin intermediul CERTIFICATUL DIGITAL al UE privind COVID, disponibil la adresa https://certificat-covid.gov.ro/, a cărui verificare este responsabiltatea organizatorului, prin aplicația mobilă de verificare „Check DCC”.

Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie! Precizăm faptul că spectatorii care au achiziționat bilete pentru reprezentația de duminică, 26 septembrie, și nu îndeplinesc condițiile precizate mai sus, își vor putea recupera contravaloarea biletelor achiziționate online tot de pe platforma mystage.ro sau de la casa de bilete a Teatrului pentru cele achiziționate fizic. Solicitarea se poate face începând din acest moment și până în termen de maxim 24 de ore după ora de începere a spectacolului.

Teatrul de Stat Constanța vă recomandă vaccinarea ca cel mai sigur mod de a ne întoarce cât mai repede la o viață normală.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.