Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” organizează Conferinţa Ştiinţifică cu tema „Studiul complexității, dinamicii și perspectivei securității europene”

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” organizează, în data de 29 iunie 2016, Conferinţa Ştiinţifică cu tema „STUDIUL COMPLEXITĂŢII, DINAMICII ŞI PERSPECTIVEI SECURITĂŢII EUROPENE”.

Conferinţa se va desfăşura la sediul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”, în Bucureşti, Şoseaua Odăi nr. 20, începând cu ora 09:00, iar prezentarea şi susţinerea lucrărilor se face în limba română. O persoană poate participa ca unic autor sau prim autor cu 1-2 lucrări, iar în vederea participării/ publicării în cadrul volumului cu ISBN, lucrările se trimit la adresa de e-mail: gen_onisor@yahoo.com.

Publicarea lucrărilor este condiţionată de respectarea termenului de transmitere a acestora şi acceptarea lor de către Comitetul Ştiinţific. (Persoană de contact: Prof.univ.dr. CONSTANTIN ONIŞOR (telefon 0377720000, int.1300, 0722450002, 0740001010))

Potrivit Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazu”, redactarea lucrării se va face în limba română, în format A4, în limita recomandată de minim 5 pagini şi maximum 10 pagini, cu marginile stânga/ dreapta, respectiv jos/sus de 20 mm, în Microsoft Word cu font Times New Roman 14, la un rând. Titlul lucrării se va scrie centrat, cu majuscule, bold, font 14. Numele, prenumele şi locul de muncă/ afilierea autorilor se scriu alineat dreapta, italic, la un rând sub titlul lucrării, iar rezumatul va fi redactat în limba engleză, se scrie la distanţă de două rânduri faţă de rândul ce conţine locul de muncă al autorilor, cu font 12, pe cel mult 10 rânduri.

Mai multe detalii, AICI!

 

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *