ABADL și-a propus să modernizeze faleza din Costinești. Bola: „Mulți inconștienți se aventurează unde există pericol de prăbușire”

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral și-a propus pentru anul în curs elaborarea studiului de fezabilitate, pentru refacerea falezei din localitatea Costinești. Potrivit directorului general al ABADL, Bogdan Bola, se așteaptă trecerea blocajului economic din cauza epidemiei cu coronavirus, pentru accesarea fondurilor necesare.

„Trebuie neapărat să reușim să punem în mișcare acest proiect de reabilitare, deoarece de el depinde siguranța constănțenilor care locuiesc în zonă dar și o mai bună promovare a turismului în Costinești. Cu toate că zona falezei, unde există pericol de prăbușire, este închisă, mulți inconștienți se aventurează sub plăcile și grinzile grele de sute de kg, pentru amuzamentul propriu. Sper doar ca blocajul economic în care ne aflăm, din cauza epidemiei cu coronavirus, să treacă mai repede și sunt convins că vom putea găsi astfel, fondurile necesare pentru începerea lucrărilor”, a transmis Bogdan Bola.

CITEȘTE ȘI:

ABADL vrea dezbatere publică privind soarta pasarelei regale din Mamaia

Bola (ABADL) solicită Guvernului CREȘTEREA cuantumului amenzilor pentru poluarea plajelor. „Încerc să repar o ABERAȚIE care persistă de ani buni”

Amendă de la ABADL, pentru poluarea plajei. Bola: „Mi s-a transmis că ar fi firma unui personaj celebru, dar asta contează prea puțin”

Audiențele la ABADL, SUSPENDATE! Accesul publicului în instituție, restricționat

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *