A reușit cineva să îl enerveze pe Antoniadis: „Dacă nu ești primar nu iubești Constanța? E sub demnitatea ta să fii consilier?”

Ne scăldăm în plină dileală electorală în aceste zile și, în acest registru, un candidat pentru funcția de primar al municipiului Constanța a punctat recent că doar patru candidați sunt cu adevărat candidații care trebuie, pentru că doar aceștia și-au depus dosarele de candidatură pentru funcția de primar al municipiului și nu și-au trecut numele și pe listele de consilieri. Cei patru sunt Decebal Făgădău, Vergil Chițac, Stelian Ion și… Marian Vasiliev. Cei care vor pierde alegerile, pe cale de consecință, nu vor fi consilieri locali, probabil obiectivele politice ulterioare fiind altele.

Candidatul Uniunii Elene din România pentru funcția de primar al Constanței, Anton Antoniadis, a reacționat la această ieșire nefericită a contracandidatului în cauză. În cadrul unei emisiuni la DOTTO TV de joi seară, Antoniadis a arătat că el se află și pe lista de consilieri locali, subliniind că nu este sub demnitatea lui să ocupe și un astfel de post. E sub demnitatea ta să fii consilier local? Doar ca primar iubești Constanța? – a spus iritat Antoniadis:

„Dacă nu ești primar, e sub tine să fii consilier local? Sau care este diferența? Din postura de consilier local nu mai iubești Constanța? O iubești numai din cea de primar? Să fim serioși! Noi avem listă de consilieri locali, cu oameni de valoare. Exemple: domnul Cheramidoglu, profesor, doctor în istorie, cu sute de cărți și mii de articole scrise, lector al Arhivelor Naționale Constanța, un om cum rar poți întâlni și al cărui intelect și cunoaștere sunt infinite. Este doamna Emma Gheorghe, cu catedră la Universitatea Ovidius, manager la Spitalul de Dermato-venerice. Domnul Paul Gorea, șef de sucursală de bancă! Domnul doctor Hagiu ș.a.m.d. Avem oameni valoroși, pe care nu poți să îi asemui cu ceva… nici măcar în gând. Oamenii sunt „pe alb” și au trecut prin orice, inclusiv administrație. Avem tot spectrul necesar să ne suflecăm mânecile și să ne apucăm de treabă. (…) Se spune că sunt unii iepurași, eu nu pot să spun cuvintele astea, din două motive: sunt vânător și ar trebui să termin cu toți iepurașii și, doi, nu cred că s-a înscris cineva într-o cursă cu ceva fals – sau înclin sau vreau să cred sau dau crezare absolut tuturor că vor să facă ceva pentru Constanța! (…) Noi nu spunem că facem și șuruburi și scriem și cărți, nu avem cine știe ce în plus, poate niște experiență. Dar, trebuie să o spunem clar: cu cât este lista mai lungă de promisiuni, cu atât se vede ridicolul ei. Nu ai cum să spui că în patru ani tu o să faci X, Y și Z. Nu numai că nu îți ajunge timpul, dar nu îți ajung banii! Nu poți să te apuci să promiți marea, luna și cerul, dacă nu ești măcar sigur de ceva. Ai în vistierie 3 lei, lucrează pe ăia 3 lei, nu începe să promiți!”, a spus Antoniadis.

Pentru postul de primar al municipiului Constanța candidează următorii:

Decebal Făgădău (PSD), Vergil Chițac (PNL), Stelian Ion (Alianța USR – PLUS), Anton Traian Antoniadis (Uniunea Elenă din România); Claudiu-Iorga Palaz (PMP), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (PPU-SL), Corina Martin (PER), Tudorel Chesoi (ANT), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Dan Aionesei (Mișcarea Patrioților Români – Dreapta Liberală), Victor Cruceru (ALDE), Constantin Frățilă (LORD), Ayla Reșit (independent), Muncianu Sorin Titus (Partidul Neamul Românesc) și Marian Vasiliev (independent).

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *