A înviat Ana Pauker! Felicia Ovanesian: „Constănțenii trebuie amendați până își PIERD CASELE!”

Avocatul Felicia Ovanesian a participat marți la discuțiile primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, cu directorul general al Polaris, Eduard Martin, referitoare la întocmirea unui plan de eficientizare a salubrizării din oraș.

Ovanesian a intervenit în mijlocul discuțiilor cu… concluzii, iar una dintre acestea este stupefiantă: SPIT trebuie să amendeze cetățenii care fac mizerie până… își pierd casele.

Există niște puncte sensibile, unde dvs. ca Polaris ar trebui să interveniți mai des. Mă chinui cu Panait Cerna de patru ani, dar nu pentru că acolo stau eu… Acolo locuiesc familii numeroase de romi, unde Poliția Locală a păzit două săptămâni, cred că a aplicat sancțiuni, pe care probabil nu le-a executat nimeni și aici ajung la punctul la care din punctul meu de vedere este esențial: SPIT nu execută sancțiunile aplicate. Dacă SPIT, odată aplicată o amendă de Poliția Locală, s-ar duce-o și-ar executa-o efectiv a doua oară s-ar gândi de două ori cetățeanul, care în loc să pună deșeurile în container le pune lângă. Nici măcar nu încearcă executarea silită. Sugestia mea este să cereți o statistică, o dare de seamă, o evidență de la SPIT: câte amenzi aplicate de Poliția Locală, altele decât cele de la regimul circulației, au fost executate. Eu vă confirm că acum trei ani Poliția Locală a stat două săptămâni, a supravegheat noaptea, i-am văzut, sunt sută la sută sigură că SPIT nici măcar nu a încercat să execute respectivele contravenții. Degeaba se aplică sancțiuni contravenționale, dacă SPIT nu execută. La mizeria pe care o generează acolo cetățenii din zonă, dacă le aplicau 20 de sancțiuni și le executau casele…”, a spus Felicia Ovanesian.

Imediat a intervenit primarul Vergil Chițac, care a precizat că lucrurile sunt mult mai diverse, o s-o discutăm…

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “A înviat Ana Pauker! Felicia Ovanesian: „Constănțenii trebuie amendați până își PIERD CASELE!”

  • vineri, 6 noiembrie 2020 la 07:09
    Permalink

    Ca sa nu se mai arunce chistoace de tigari si alte ambalaje pe trotuar si pe strada, ar trebui sa se monteze pe trotuare , mai dese, cosuri de gunoi care sa se goleasca de catre P0laris in fiecare zi. Pe Bd. 1 Mai vechi,jpina la Poarta 6, nu exista nici un asemenea cos.Iar cind trec gunoierii care ar trebui sa mature cum trebuie trotuarele, plimba tomberoanele de la un capat la altul al strazii, fara sa ia gunoiul pe linga care trec.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.