A început Școala de Vară de la Eforie. Cristian Tănase, Asociația Generației de Azi: „Tinerii participanți vor putea să transmită mesajul lor actualei generații”

Asociația Generației de Azi a demarat, marți, cea de-a patra ediție a Școlii de Vară, eveniment care reunește la Eforie Nord zeci de tineri din toată țara, dornici să învețe cum să își ia viața în propriile mâini sau cum să elaboreze și să gestioneze proiecte din diverse domenii.

„Este a patra ediție a Școlii de Vară, participă 66 de tineri din peste 20 de județe din țară, cu vârste între 14 și 25 de ani. Scopul Școlii de Vară este dezvoltarea multilaterală a tinerilor și dezvoltarea lor din punct de vedere personal, dar și artistic. Avem traininguri de muzică, dans și pantomimă, dar participă și la traininguri de inteligență emoțională, inteligențe multiple, teamwork și inteligență socială. De asemenea, există și un curs de dezvoltare a abilităților de comunicare interpersonală și stima de sine și productivitatea personală. În această perioadă vor putea să își întărească încrederea în ei și să își dezvolte spiritul de echipă prin prisma teambuildingurilor de echipă pe care le facem. În ultima zi, duminică, vom avea discuții libere cu un invitat special. Tinerii participanți vor putea să transmită mesajul lor actualei generații, colegilor lor din România”, a spus președintele Asociației Generației de Azi, Cristian Tănase, pentru TOMIS NEWS.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*