A început să NINGĂ pe autostrada A2 București-Constanța

Se semnalează lapoviță și ninsoare pe autostrada A2 București-Constanța, tronsonul kilometric 193 – 212, și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea. Există posibilitatea formării poleiului. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră – 18:30, sunt semnalate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare pe autostrada A2 București-Constanța, tronsonul kilometric 193 – 212 și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, existând posibilitatea formării poleiului.

Nu sunt probleme de vizibilitate în trafic. Șoferii sunt sfătuiți să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale și să folosească luminile de ceață dacă se deplasează pe drumuri unde este prezent acest fenomen.

Pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *