A început maratonul vaccinării impotriva COVID-19 în municipiul Constanța

Primăria Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, împreună cu Direcția de Sănătate Publică Constanța, organizează în perioada 14-16 mai Maratonul Vaccinării.

Acțiunea a fost posibilă cu  sprijinul a 4 centre comerciale importante din oraș, unde au fost amenajate spații dedicate vaccinării:

VIVO Constanța (Bulevardul Aurel Vlaicu 220) 

City Park Mall (Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C) 

Centrul Comercial Tom (Bulevardul Tomis 391) 

Auchan City (Șoseaua Mangaliei 195A) 

Personalul medical provine de la cel mai mare centru de vaccinare din județ, cel de la Pavilionul Expozițional. La fiecare centru, un medic, doi asistenți medicali și un registrator, îi așteaptă și îi primesc deja pe cei care doresc să se imunizeze. Programul de funcționare este același cu cel al centrului comercial. Potrivit municipalității, persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta la oricare dintre cele patru centre comerciale, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate / pașaport). Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta la oricare dintre cele patru centre comerciale, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate / pașaport).

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.