A început „festivalul democrației” și la USR. Caragheorghe (USR Constanța): „Nu avem un anunț oficial, dar de principiu îl susținem pe Barna”

USR PLUS anunţă că, miercuri, la ora 10.00, a început votul pentru alegerea preşedintelui formaţiunii. Scrutinul este online şi se va desfăşura în două tururi, dacă niciunul dintre candidaţi nu obţine peste 50% din voturi. Aproximativ 50.000 de membri sunt aşteptaţi să voteze unul dintre cei trei candidaţi, co-preşedinţii Dan Barna şi Dacian Cioloş, dar şi senatorul Irineu Darău.

Potrivit formaţiunii, programul alegerilor este următorul:

Turul 1 – start vot 15.sep. 10:00 am, stop vot: 22.sep. 10:00 am

Turul 2 – start vot: 23.sep. 10:00 am, stop vot: 30.sep. 10:00 am

Aproximativ 50.000 de membri vor vota noul preşedinte USR PLUS. În competiţia internă s-au înscris trei candidaţi: Dan Barna, Dacian Cioloş şi Irineu Darău. Rezultatul votului online va fi validat de congresul USR PLUS care are loc în weekendul 2-3 octombrie, la Romexpo, în Bucureşti”, a mai transmis formaţiunea.

Organizația județeană Constanța nu s-a poziționat față de vreunul dintre cei trei candidați, cel puțin nu în turul 1. Potrivit președintelui filialei, Dumitru Caragheorghe, este o chestiune de principiu, respectiv Dan Barna.

Alegerile au început azi, durează o săptămână, sunt trei candidați. Filiala Constanța nu a avut o decizie, să susțină pe cineva, cel puțin nu în turul 1. Principalii vectori de imagine ai filialei s-au exprimat în susținerea lui Dan Barna. Mă refer la Stelian Ion, senatorul Remus Negoi, eu, președintele organizației municipale Florin Cocargeanu”, a spus Dumitru Caragheorghe, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

2 comentarii la „A început „festivalul democrației” și la USR. Caragheorghe (USR Constanța): „Nu avem un anunț oficial, dar de principiu îl susținem pe Barna”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *