A început „festivalul democrației” și la USR. Caragheorghe (USR Constanța): „Nu avem un anunț oficial, dar de principiu îl susținem pe Barna”

USR PLUS anunţă că, miercuri, la ora 10.00, a început votul pentru alegerea preşedintelui formaţiunii. Scrutinul este online şi se va desfăşura în două tururi, dacă niciunul dintre candidaţi nu obţine peste 50% din voturi. Aproximativ 50.000 de membri sunt aşteptaţi să voteze unul dintre cei trei candidaţi, co-preşedinţii Dan Barna şi Dacian Cioloş, dar şi senatorul Irineu Darău.

Potrivit formaţiunii, programul alegerilor este următorul:

Turul 1 – start vot 15.sep. 10:00 am, stop vot: 22.sep. 10:00 am

Turul 2 – start vot: 23.sep. 10:00 am, stop vot: 30.sep. 10:00 am

Aproximativ 50.000 de membri vor vota noul preşedinte USR PLUS. În competiţia internă s-au înscris trei candidaţi: Dan Barna, Dacian Cioloş şi Irineu Darău. Rezultatul votului online va fi validat de congresul USR PLUS care are loc în weekendul 2-3 octombrie, la Romexpo, în Bucureşti”, a mai transmis formaţiunea.

Organizația județeană Constanța nu s-a poziționat față de vreunul dintre cei trei candidați, cel puțin nu în turul 1. Potrivit președintelui filialei, Dumitru Caragheorghe, este o chestiune de principiu, respectiv Dan Barna.

Alegerile au început azi, durează o săptămână, sunt trei candidați. Filiala Constanța nu a avut o decizie, să susțină pe cineva, cel puțin nu în turul 1. Principalii vectori de imagine ai filialei s-au exprimat în susținerea lui Dan Barna. Mă refer la Stelian Ion, senatorul Remus Negoi, eu, președintele organizației municipale Florin Cocargeanu”, a spus Dumitru Caragheorghe, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.