A început dezinfecția drumurilor județene. Țuțuianu: „Insistăm în zonele intens circulate”

Consiliul Județean Constanța, prin Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri, a demarat, vineri, o amplă acțiune de dezinfecție a drumurilor județene aflate în administrare. Dezinfecția se va realiza pe toate tronsoanele de drum județean care tranzitează localitățile județului Constanța și are ca scop prevenția împotriva extinderii virusului  COVID – 19. Astfel, utilajele RAJDP, dotate cu instalație de pulverizare, vor străbate toate localitățile din județul Constanța pentru a realiza operațiuni de dezinfecție cu soluție specifică.

Sănătatea și protejarea locuitorilor județului este deosebit de importantă pentru mine. Cu atât mai mult, în actualul context când trebuie să avem grijă ca epidemia cu coronavirus să nu se răspândească. Începând de astăzi, utilajele RAJDP vor efectua frecvente acțiuni de dezinfecție a tronsoanelor de Dj – uri care tranzitează localitățile județului. Pentru că ne dorim ca acțiunea să fie cât mai eficientă, în zonele intens circulate din localități se va face o dezinfecție mai intensă, în sensul în care se va merge cu soluția dezinfectantă până la scara magazinelor sau dispensarelor. Fac, încă o dată, un apel către toți primarii județului Constanța și îi rog să întreprindă toate acțiunile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului, informarea celor din comunități despre măsurile de protecție și, mai ales, să îi sfătuiască să iasă din casă doar în cazuri care nu suportă amânare. De asemenea, îi rog pe toți locuitorii județului Constanța să fie responsabili, să se protejeze, să abordeze situația cu calm, să urmeze indicațiile transmise de autorități, să stea acasă și să conștientizeze că numai împreună putem limita răspândirea virusului. Să fim, fiecare dintre noi, exemplu pentru cei din jur”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Potrivit CJC, acțiunile de dezinfecție vor continua atât timp cât situația o va impune, astfel încât să se limiteze cât mai mult răspândirea virusului.

CITEȘTE ȘI:

Consiliul Județean Constanța a alocat 3 milioane de lei Spitalului Județean pentru achiziționarea de aparatură medicală

VIDEO CONSILIUL JUDEȚEAN CONSTANȚA: Măsurile de prevenire și limitare a eventualelor îmbolnăviri cu coronavirus

Țuțuianu cere Guvernului plafonarea prețurilor la alimentele de bază și medicamente

VIDEO Mesajul lui Țuțuianu: „Trebuie să RESPECTĂM RECOMANDĂRILE impuse în această perioadă și să CREȘTEM MĂSURILE DE PROTECȚIE”

VIDEO Coronavirus amenință Constanța. Țuțuianu a SUSPENDAT TOATE activitățile publice! „Constănțenii să conștientizeze PERICOLUL și să acționeze cu PREVENȚIE!”

Coronavirus: Măsuri DRASTICE adoptate de Spitalul Județean. Țuțuianu: „Sănătatea este PRIORITATEA ZERO!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *