Spread the love

În cadrul celei de-a șaptea ediții a campaniei „Curățăm Constanța noastră”, toate cartierele din oraș vor fi curățate, înfrumusețate și igienizate.

Până în acest moment, în Palazu Mare, au avut loc acțiuni de igienizare și ridicare a  resturilor vegetale menajere iar muncitorii de la salubrizare au cosit iarba, au măturat și greblat aleile din zonă.

Potrivit Primăriei Constanța, acțiuni de igienizare, cosit și greblat au avut loc și în cartierul Inel 2 iar în Tomis Nord a fost, astăzi, o adevărată desfășurare de forțe. S-a cosit iarba, s-a tuns gardul viu, au fost salubrizate peluzele iar terenurile au fost curățate de frunze uscate și crengi. Nici zona Dacia nu a fost uitată. Și aici, spațiul verde a fost igienizat.

În campania „Curățăm Constanța Noastră” sunt așteptați să se implice operatori economici, instituții publice și societatea civilă reprezentată de ONG-uri și cetățeni.

„Orice contribuţie a dumneavoastră este binevenită şi va fi apreciată. Toți voluntarii vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității. Oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare, este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus”, precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Campania „Curăţăm Constanţa Noastră”, ediția de toamnă! Primăria Constanța îndeamnă la responsabilitate civică

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *