A „fluierat în biserică”: Arhitectul-șef al Constanței, pe FĂRAȘ! A intrat în conflict cu city-managerul Ovanesian

Dan Petre Leu, arhitectul-șef al municipiului Constanța, este pe picior de plecare din Primărie. Acesta a intrat în coliziune cu city-managerul Felicia Ovanesian, care i-a promis că îl zboară până de Sărbători. Conflictul este unul mai vechi. De când a plecat din Primărie Cătălin Cucoară de la Direcția de Urbanism, următorul luat la ochi de Ovanesian este Leu. Arhitectul-șef al Constanței refuză să semneze niște acte, fapt care o irită peste măsură pe city-manager.

Concret: omul nu vrea să se ducă la pușcărie! Sunt niște documente de urbanism pe care Ovanesian insistă să le semneze și el refuză. Ultima ceartă puternică a plecat de la regulamentul zonei peninsulare, unde familia Ovanesian are un teren și… niște interese. Legat de asta, Felicia intenționează să mai modifice câte ceva la regulament și să îl reintroducă în Consiliul Local. Cât despre primarul Chițac, ce reacție să aibă? Se opune el vreodată lui Ovanesian?”, ne-au precizat sursele din cadrul Primăriei Constanța.

Dan Petre Leu trebuia să părăsească Primăria luni, 20 decembrie, iar în locul său să fie adus, ca interimar, Răzvan Calotă, un apropiat al lui Ovanesian și administratorul unui birou de arhitectură din Constanța. Între timp, Calotă a transmis city-managerului faptul că este în concediu până pe 3 ianuarie 2022 și nu poate să preia funcția până atunci, astfel că actualul arhitect-șef va reuși să rămână pe post până la începutul anului viitor.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “A „fluierat în biserică”: Arhitectul-șef al Constanței, pe FĂRAȘ! A intrat în conflict cu city-managerul Ovanesian

  • duminică, 19 decembrie 2021 la 11:58
    Legătură permanentă

    Este invers, s-au saturat inspectorii de manglele arhitectului sef, Ovanesian are numai reclamatii din inetrior la adresa lui, este un imbarligator si un incompetent, doarme pe el in birou! Sa se duca inapoi la Eforie, acolo isi are cuibul de manevre. S-a vrut sa se scape de Vanturache si era singura solutie a partidului atunci dar s-a dovedit un fiasco.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *