A apărut petiția ANTI FELIX STROE. PSD-iștii constănțeni așteaptă salvarea de la Ciolacu

Conducerea centrală a PSD a bătut în cuie vineri seară listele propuse de organizațiile județene pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Una din organizațiile cu probleme a fost Constanța.

„Dacă nu voi fi ales președinte, nu voi pleca. Nici senator, nici deputat, locul meu este aici, la Constanța!”, declara președintele PSD Constanța, Felix Stroe, pe 22 septembrie, cu o săptămână înainte să primească răspunsul constănțenilor la urne și care a fost unul foarte clar, după cum știm.

Între timp, Felix Stroe s-a sucit și s-a pus din pix pe primul loc la Senat. Vineri seară, conducerea centrală a PSD a dat acordul de principiu pentru listele propuse de Stroe. Social-democrații constănțeni sunt revoltați pe această stare de lucruri și sâmbătă au inițiat o petiție online prin care îi solicită președintelui Marcel Ciolacu să îi… scape de Felix Stroe, care a pierdut la alegerile locale în fața unui nimeni în drum, respectiv contracandidatul PNL, Mihai Lupu. De asemenea, nervii sunt îndreptați și împotriva deputatului Cristina Dumitrache, care „vorbește mai puțin pe lună în Parlament decât îi ia unui om să strănute”:

Acea listă nu avea nimic de-a face cu organizația, ci doar de-a face cu combinațiile politice ale lui Felix Stroe. Dar ne simțim încă cu sabia deasupra capului și ne temem că nu mai scăpăm în veci de Stroe și Dumitrache. Rezultatele de la Constanța le știți, dle Președinte Ciolacu. Ce nu știți, cel mai probabil, este că aici blatul a fost la înalt nivel. Stroe nu doar că a vândut meciul la Primăria Constanța, dar l-a vândut și la nivel de județ. Altfel, nu se poate explica de ce candidatul PSD a ieșit pe locul 3 la Primărie și de ce cu toate reușitele RAJA, un nimeni în drum l-a bătut umilitor pe Felix Stroe la Consiliul Județean. Culmea, după alegeri, RAJA a ajuns pe mâna PNL, pentru că este condusă de un om al liberalilor. Asta ca să vedeți de fapt care au fost mizele: sutele de milioane de euro de la RAJA și capitalul de imagine pentru primăriile din Constanța și alte seci sau sute din țară. (…) Drept  recompensă pentru că sunt niște trădători și pierzători, Stroe și Dumitrache s-au premiat, în ciuda organizației județene și s-a pus pe locurile 1 la Senat – Stroe și la Camera Deputaților – Ileana Dumitrache (fata Vicelui Dumitrache, asociatul de afaceri al lui Stroe). Poate o stiți pe Ileana, e fata aceea brunețică, care cică e parlamentar PSD, dar care a ajuns să ne facă de râs la televizor în toată țara pentru că vorbește mai puțin pe lună în Parlament decât îi ia unui om să strănute!   Dacă vi s-a părut mic scorul de la locale din județul Constanța, stimate dle Președinte, atunci în decembrie acel rezultat vi se va părea precum Raiul în comparație cu ce va obține organizația dacă mai rămânem conduși de Felix Stroe. (…) Deparazitați PSD Constanța de Felix Stroe și acoliții săi”, se arată în petiția social-democraților constănțeni, care au pentru Ciolacu următoarele solicitări:

  1. Demiterea lui Felix Stroe din funcția de președinte PSD Constanța.
  2. Demiterea lui Ion Dumitrache din funcția de conducere în cadrul PSD Constanța.
  3. Scoaterea definitivă de pe lista de candidați a lui Felix Stroe – blatistul acestor alegeri în județul Constanța.
  4. Scoaterea definitivă de pe lista de candidați a Ilenei Dumitrache – cel mai slab parlamentar PSD.

Petiția este disponibilă AICI!

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.