3.000 de lei coșul de gunoi! Primarul Chițac: „Se amplasează în zonele aglomerate, în piețe, parcuri, dar și acolo unde cele vechi s-au deteriorat sau au fost vandalizate”

Un factor esențial pentru păstrarea curățeniei în oraș este reprezentat de prezența în toate cartierele a cât mai multor coșuri de gunoi, transmite marți Primăria Constanța. Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Amenajări Urbane a continuat să monteze și în această săptămână coșuri noi de gunoi, achiziția fiind de 3.000 lei/bucată din banii constănțenilor.

Potrivit municipalității, se amplasează, în special, în zonele aglomerate, în piețe, în parcuri, dar și acolo unde cele vechi s-au deteriorat sau au fost vandalizate. Anul acesta au fost montate 400 de coșuri noi de gunoi.

2

Facem din nou apel la constănțeni să le folosească și să nu mai arunce gunoiul la întâmplare, să păstreze curățenia și să nu mai lase urme pe unde trec. Doar împreună putem avea un oraș curat și frumos, prin care să ne plimbăm cu plăcere”, a transmis primarul Vergil Chițac.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.