270 de amenzi, date de Poliția Locală Constanța, într-o singură zi

În data de 09.01.2019, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au constatat 1 infracțiune și au aplicat 271 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 73.253 lei.

Potrivit Poliției Locale Constanța, dintre acestea, 37 de abateri au fost constatate pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al unității administrativ teritoriale; 17 de abateri pentru  tulburarea ordinii și liniștii publice; 120 încălcări ale legislației rutiere; 57 de abateri pentru nedeținerea titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun; 5 abateri ale agentilor economici care nu au îndeplinit obligațiile legale privind modul de comercializare a unor produse, în conformitate cu prevederile O.G nr.99/2000 și 5 abateri pentru acte de comerț ilicit.

De asemenea, 20 de polițiști locali au acționat în mijloacele de transport în comun ale R.A.T.C pentru prevenirea și combaterea unor fapte antisociale care țin de ordine și liniște publică.

„Activități similare se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale.

Direcția Generală Poliția Locală Constanța solicită cetățenilor să semnaleze faptele antisociale care intră în sfera de competență instituțională la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea / soluționarea celor sesizate”, au mai precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *