25.000 de turiști în Constanța și Mamaia! Care sunt posibilitățile de cazare

272 de unități de cazare au la dispoziție turiștii care aleg să vină în vacanță în cea mai mare stațiune de pe litoralul românesc. În Constanța- Mamaia sunt peste 13 mii de camere, iar capacitatea totală este de aproape 26 de mii de locuri în hoteluri, vile, pensiuni, hosteluri, apartamente de vacanță, bungalowuri și campinguri.

Potrivit Primăriei Constanța, cele mai multe dintre unitățile de cazare sunt moderne și dispun de camere cu un confort sporit.

„Avem două unități de cazare de 5 stele, 44 de 4 stele, 194 de 3 stele, doar 8 unități de cazare de o stea și restul de 44, de două stele. 35 dintre aceste unități dispun și de piscină, multe au și locuri de joacă pentru copii, iar 8 dintre hoteluri le oferă turiștilor cazare și masă în regim all- inclusive”, au precizat reprezentanții municipalității.

Conform datelor oficiale, în acest moment, Constanța- Mamaia găzduiește aproximativ 25 de mii de turiști. Prețurile la cazare, variază în funcție de numărul de stele: 2 stele- 100 de lei de persoană pe noapte, 3 stele- 150 de lei de persoană pe noapte, 4 stele- 250 de lei de persoană pe noapte, 5 stele- 500 de lei de persoană pe noapte.

„Trebuie să știți însă că la recepțiile hotelurilor, camere libere se găsesc cu greu în această perioadă, mai ales că ne aflăm în vârful sezonului estival. Mai aveți însă șanse la agențiile de turism”, au concluzionat reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *