146 de ani de istorie liberală. Huțucă: „Trebuie să le dăm românilor speranța și încrederea că drumul ales de PNL este SINGURA cale spre dezvoltare”

Luni, 24 mai, liberalii români aniversează 146 de ani de existență. Partid care a făcut România modernă înainte de Primul Război Mondial și care a dominat clasa politică și în perioada interbelică, este în prezent din nou guvernare. Cu prilejul acestei zile, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a transmis următoarele.

Sărbătorim astăzi, 146 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, cel mai vechi partid politic din România, 146 de ani de tradiție politică fondată pe valori pur liberale și democratice. Partidul Național Liberal a fost fondat la 24 mai 1875 și a devenit formațiunea politică care a marcat istoria României moderne. Acum, în 2021, cu PNL la guvernare, România a avut cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană. Aniversarea de astăzi ne obligă mai mult decât oricând în fața românilor. Suntem datori să dăm cel mai puternic și ambițios program de reconstrucție economică din câte a avut România. Trebuie să le dăm românilor speranță și încredere că drumul ales de liberali este singura cale spre dezvoltare. La mulți ani, liberali! La mulți ani, Partidul Național Liberal”, a precizat Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.