1 Mai la Vama Veche: NU vor exista petreceri până la răsărit și nici beach bar-uri sau restaurante deschise după ora 22.00!

Vama Veche este un loc recunoscut pentru non conformism și petrecerile care țineau până dimineață. Și mai ales de 1 mai, când se deschidea oficial sezonul! Anul acesta este o excepție! Nu vor exista petreceri până la răsărit și nici beach bar-uri sau restaurante deschise după ora 22.00, anunță, miercuri, primăria Limanu. Astfel, muzica în baruri va avea un nivel redus, în toate locațiile mari se vor respecta regulile, iar activitatea economică va fi oprită la ora 22.00.

De 1 mai, vom fi, la fel ca anul trecut, o destinație model pentru tot litoralul românesc. Ne dorim ca și turiștii să înțeleagă cât este de important să respectăm, cu toții, regulile! Vrem să evităm situația în care comunitatea din Vamă se aliniază cerințelor, însă vizitatorii nu renunță la petreceri și distracții nocturne și ne transformă toate eforturile într-un exemplu negativ. Să spunem că de acest 1 Mai depinde întregul sezon estival. Și este nevoie de noi toți – autorități, agenți economici și turiști – să fim uniți și responsabili pentru a avea o vară cât mai relaxată din punct de vedere al restricțiilor. Mulțumesc anticipat tuturor celor care respectă acest loc și care vor petrece acest 1 Mai în Vamă, dar intr-un mod responsabil și asumat!”, a subliniat primarul Dan Georgescu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.