Strategii de poker câștigătoare pentru amatori

Ești începător și cauți metode noi prin care să fii mai profitabil în turneele de Poker? Din fericire, ai ales destul de bine să te specializezi la Poker deoarece acesta este singurul joc din cazino care are potențialul necesar de a-ți oferi câștiguri conforme cu abilitățile tale de parior. Cu cât ai mai multă experiență, cu atât jocul de Poker îți poate aduce profituri mai mari atât pe termen lung, dar și pe termen scurt. Pentru acei jucători care vor să evolueze în permanență și să arate tuturor că ei sunt cei mai buni, am pregătit o serie de câteva sfaturi și strategii care îți vor crește productivitatea la sesiunile de Poker.

Fii selectiv cu mâinile jucate

Crezi că vei putea vreodată să ai un randament și un nivel de productivitate crescut la Poker pe Winbet dacă nu aplici strategiile de bază. Jocul de Poker se bazează foarte mult pe comportamentul pe care îl poți expune la masa de joc, dar și pe puterea de analiză a comportamentului adversarilor. După ce ai reușit să fii foarte atent în jurul tău și să poți să îți controlezi acele porniri care îți dau în vileag intențiile, trebuie să fii foarte selectiv cu mâinile tale și să interpretezi mult mai corect capacitatea cărților de a-ți oferi șanse mari de câștig. Înainte de a putea face o selecție corectă a cărților, trebuie să știi care sunt combinațiile de cărți care îți oferă șansele de câștig.

Dacă ești începător, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să joci mereu doar mâinile importante, iar în restul rundelor, să faci tot posibilul de să conservi resursele financiare cât mai bine. Dacă nu ești într-un big blind sau într-un small blind, este foarte indicat să dai fold și să nu riști cărți și chipsuri fără să ai măcar șanse destul de mari. Strategia de bază este să dai fold la aproximativ 85% dintre mâini. Dacă tu primești 2 cărți în aceste runde, alți jucători sunt puși în dificultate, iar tu nu pierzi niciun ban. Când totuși vine momentul să plătești un big blind, poți risca, dar doar dacă ai cărți care merită efortul.

jucatori mai slabi

Joacă doar împotriva jucătorilor mai slabi decât tine

În momentul în care ești începător, nu ar trebui sub nicio formă să joci împotriva unor jucători profesioniști. Nu vei avea nicio șansă de reușită. Așadar, cele mai bune șanse pe care le poți obține sunt împotriva jucătorilor începători sau chiar mai slabi decât tine. Acest principiu de joc te poate ajuta din două puncte de vedere. Primul dintre ele este acela că jucând împotriva jucătorilor care sunt la fel de începători ca tine, nu vei fi grăbit de un stil de joc profesionist, deoarece începătorii joacă într-un ritm similar cu al tău. Într-un ritm de joc lent, experiența pe care o poți acumula este mult mai mare.

Al doilea avantaj pe care îl ai atunci când joci împotriva jucătorilor slabi este că sumele de bani pe care le poți risca sunt și ele la fel de mici, iar pierderile nu vor fi atât de mari. Poți alege să joci la mesele unde mizele nu sunt deloc mari. Astfel, plătești un preț foarte mic pentru experiența pe care o dobândești la aceste mese.

site bun

Alege un site bun

Indiferent de obiectivele pe care le ai la jocul de Poker, este foarte important să obții toată susținerea de care ai putea avea nevoie. Acest lucru înseamnă că trebuie să te joci Poker pe o platformă care îți oferă toate condițiile necesare pentru un joc eficient. În ceea ce privește toate condițiile ce pot fi oferite de o platformă online de Poker, acestea trebuie să îndeplinească atât nevoia de securitate, fluiditate, să fie intuitivă, dar să fie lipsită și de defecțiuni. După ce ai descoperit o astfel de platformă care îți oferă toate condițiile civilizate necesare pentru o sesiune, acordă mai multă atenție asupra bonusurilor oferite jucătorilor începători. Dacă este pentru prima dată când te înregistrezi la un operator de jocuri de noroc, cu siguranță vei beneficia de un bonus de bun venit care poate să fie în bani, cadouri, bonusuri și unele avantaje. Poți profita de toate aceste lucruri pentru a încerca să înveți cât mai multe lucruri și trucuri pe gratis.

Un alt aspect important legat de platforma de calitate este securitatea. Fiecare jucător își folosește foarte multe informații și date personale, dar și date financiare. Deci o platformă sigură este mai mult decât necesară.

Concluzie

 Acestea sunt cele mai bune strategii de Poker pe care le poți aplica chiar dacă ești începător sau chiar dacă ești un jucător care are deja ceva experiență. Fii mereu conștient de faptul că jocul de Poker poate fi câștigat numai cu experiență și alegeri potrivite.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *