PMP scoate oameni la proteste: „Vor participa navetişti din Năvodari şi Lumina nemulţumiţi de actualele condiţii de transport în comun!”

„Popularii” constănțeni nu cedează și anunță o acțiune de protest la Palatul Administrativ Constanța, care va avea loc pe 30 iulie a.c. Povestea transportului în comun pe ruta Constanța – Năvodari trece, astfel, la un nou nivel. După ciondănenile din ședințele Consiliului Județean Constanța, PMP anunță că „merităm un transport în comun decent” și a depus, luni, cererea către Primăria Municipiului Constanța pentru autorizația de protest.

CITEȘTE ȘI:

Palaz duce războiul mai departe: două proiecte de hotărâre care privesc suplimentarea cu 20 de mașini de transport în comun pe ruta Constanța – Năvodari

„Nu cedăm! Am depus la Primăria Municipiului Constanţa cerere pentru mitingul din data de 30 iulie! Sunt sute de persoane care s-au arătat interesate de aceasă manifestaţie la care vor participa navetişti din Navodari şi Lumina nemulţumiţi de actualele condiţii de transport în comun! Merităm un transport în comun decent”, a precizat „popularul” Costel Dumitrașcu.

Evenimentul care marchează protestul este disponibil și online, AICI!

CITEȘTE ȘI:

Palaz, abandonat de Țuțuianu în CJC. PSD, front comun cu ALDE și PNL, împotriva traseului de transport persoane Constanța – Lumina, în interesul lui Tucan. „Este un principiu, pentru un primar PSD și unul PNL!”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*